Aktualitātes,Slīdrāde

19.03.2014.

ES. TELPA. VIDE.

Latvijas izglītības iestāžu profesionālās ievirzes izglītības mākslas un dizaina jomas programmu audzēkņu Valsts konkurss: „Es. Telpa. Vide”.

Konkursu rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs. 2014.14.03. Valmieras mākslas skolā  mākslas skolu audzēkņi, pēc konkursa nolikuma, veidoja radošos darbus, aptverot dažādus cilvēka un vides mijiedarbības aspektus. Konkursa mērķis bija attīstīt daudzveidīgas audzēkņu zināšanas un prasmes par telpu, vidi un arhitektūru.

No mūsu skolas jaunāko vecuma grupu pārstāvēja Linda Tetere un Alise Andžāne, vecākajā grupā piedalījās Evija Merga un Džesika Aļeksejeva. Radošajā darbā audzēkņi no papīra un putuplasta veidoja mājokli  savam draugam. Audzēkņus konkursam gatavoja dizaina nodaļas skolotāja Emma Rass un stikla nodaļas skolotājs Eero Rass. Konkursa noslēgumam Saldū tiks gatavoti uzskates materiāli, veidojot skolas ekspozīciju.

Skolotājiem bija iespēja apskatīt jauno Valmieras mūzikas skolu, mākslas skolu, Valmieras Mākslas skolas audzēkņu darbu izstādi „Zirgā”, E. Patmalnieces izstādi.